Nuk ka negociata, nuk ka përçarje”, studentët marshojnë drejt Zogut të Zi

Pas përfundimit të ultimatumit që studentët i kishin vënë kryeministrit, filloi pershkallezimi i protestes, ku një pjesë e tyre po marshojnë drejt Zogut të Zi.

Studentët janë zhvendosur drejt “Zogut të Zi” për të bllokuar kryqëzimin, ndërkohë që një pjesë e tyre vijojnë të qendrojnë përballë ministrisë së Arsimit.

Studentët vazhdimisht kanë refuzuar kryeministrin Rama për dialog. Ata thonë se kërkojnë  plotësimin e kërkesave të tyre të cilat janë të qarta, dhe s’kanë nevojë për dialog.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment