Organizata politike sjell ne Gjirokaster karten sociale

Për dy ditë, aktivistë të Organizatës Politike do të jenë të pranishëm në qytetin e Gjirokastrës për të prezantuar tek qytetarët Kartën Sociale. Sipas aktivistëve Karta Sociale është një platformë konkrete që po mer trajtën e një aksioni kombëtar kundër varfërisë që ka prekur çdo qytetar shqiptar dhe jo vetëm. Pas Ballshit, Beratit dhe Lushnjës, Gjirokrastra është ndalesa e radhës. Aktivistët e kësaj organizate synojnë të ndërgjegjësojnë publikun për të kërkuar të drejtat e tyre dhe të çojnë zërin për mungesën e shërbimeve dhe çdo padrejtësi tjetër.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment