Pamje nga ajrimi sot në Fier i nënave me fëmijë

Nga Lad Muçaj/

Në video duken pamjet nga liri dalja e përkohëshme e nënave dhe fëmijëve në eksperimentin dhe talljen e rradhës me shqiptarët nga Edi Rama në ditët e pandemisë.

Aty duken qartë fëmijë që luajnë “të lumtur” duke u përqafuar me njëri-tjetrin dhe pa maska.

Pyetja në këtë rast është. Po coronavirusi, nëse është vërtet kaq i rrezikshëm, ku është në ato çaste, ka orarin e pushimit?! E fillon aktivitetin e infektimit kur mbaron orari i ajrimit të nënave me fëmijë?!

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment