Pas Vlorës, Rama premton aeroport në sarandë

Qeveria ka prezantuar dje hapjen e garës për projektin inxhinierik të tunelit të Llogarasë, një tunel 6 km i gjatë, që do të nisë 500 metra nga ura e Shën Elizës.
Rama tha se “përtej faktit se aeroporti i afërt me zonën, ai i Vlorës, do të ndërtohet, dhe një tjetër aeroport shumë herë i përfolur do të ndërtohet, ai i Sarandës, por kyçi mbetet Llogaraja, sepse distanca zgjatet jo vetëm si kohë, pro edhe si vështirësi në segmentin që e njohim të gjithë, që gjarpëron për të kapërcyer malin e Llogarasë”.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment