Pezullohet marrja e patentës, mbyllen autoshkollat deri me 23 mars

Në kuadër të masave të ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, do të ndërpriten deri në 17 Mars 2020 testimet e Teorisë dhe Praktikës për marrjen e lejedrejtimit. Po ashtu është vendosur që aplikimet për Testimet për marrjen e lejedrejtimit si dhe testimet/kualifikimet pranë Drejtorisë së Kualifikimeve Profesionale, të pezullohen përsëri deri më 17. Njoftimi është bërë i ditur nga Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor, e cila po ashtu njofton se deri më 23 mars nuk do të lejohet mësimi dhe klasat në autoshkolla, praktikat në rrugë, trajnimet me Kryqin e Kuq!

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment