Protesta e studentëve/ Mediat botërore zbarkojnë në Tiranë

Protesta madhështore e studentëve shqiptarë ka tërhequr vëmendjen e mediave më të mëdha botërore.

Përveç shkrimeve të botuara në to, mediat kanë vendosur të sjellin ekipet e tyre në Tiranë për të ndjekur protestës.

Kështu agjencia Reuters, Associated Press dhe mediat e tjera kanë sjellë gazetarët e tyre në kryeqytetin shqiptar.

Ne Tirane ndodhen edhe perfaqesues nga agjencia ANSA edhe gazetat amerikane si New York Times dhe Washington Post.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment