Provimi i matematikes , maturantet e Gjirokastres: Ishte bombe !

Kete te premte 450 maturante te Gjirokastres i jane nenshtruar provimit te trete te matures shteterore ate te lendes se matematikes. Provimi ka nisur ne oren 10 dhe ka perfunduar ne 12 e 30 tek sa ka shkuar normalisht. Te pyetur nga jugunews.net maturantet thone se ky test ka qene teper i veshtire ndersa kane hasur veshtiresi te shumta ne zhvillimin e pyetjeve. Frika nga vleresimi i ulet qendron edhe me shume tek nxenesit qe kane patur deri me tani rezultatet te larta. Me 15 qershor maturantet do te zhvillijne provimin e lendes me zgjedhje.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment