Punonjësit e Uzinës së Ballshit në protestë para prefekturës.

Punonjesit e Uzinës së Ballshit sërish sot ne protestë para Prefekturës Fier.Ata kërkojnë rifillimin e punës në Uzinë dhe shumë kërkesa të mbetura pezull. Qeveria na genjeu thotë një protestues. Qeveria bëri biznes me ne shprehet një punëtor i vjetër në Uzinës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment