Qeveria vendos: 5 mijë lekë shpërblim pensionistëve për festat e fundvitit

Qeveria do të japë 5 mijë lekë shpërblim për pensionistët për festat e fundvitit. Fondi në total kap shifrën e 34 milionë dollarëve shpërblim për pensionistët. Lajmin e dha vetë kryeministri Edi Rama në konferencën e sotme për shtyp.
“ Pavarësisht pengesave ne do të vendosim 34 mln dollarë tani për pensionistët. Nuk do heqim asnjë qindarkë nga ajo që kishim planifikuar të jepni m” u shpreh Edi Rama.

“ Së pari për pensionistët akti normativ do të kalojë nesër dhe disbursimi do të kalojë një orë e më parë dhe shumë mos gaboj është 34 mln dollarë. Ndërsa për bizneset dua të them pa hyrë në detaje se bizneset kanë pasur dhe do të kenë të gjithë përkrahjen tonë të gjithë lehtësimet e mundshme dhe atyre 3 katër figurave mediatike që u japin zë bizneseve dua t’ju them se deti nuk është bërë kos ”, ka thënë Rama.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment