Shpërthim apokaliptik në detin Kaspik, dyshimet e para

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në detin Kaspik. Shpërthimi masiv është dëgjuar dhe parë në një rreze prej qindra kilometrash, ndërsa kamerat kanë filmuar edhe momentin e shpërthimit.

Shpërthimi apokaliptik është parë edhe nga Azerbajxhani, ku qielli është kthyer i gjithi i kuq.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment