Slogani “Vjosa Park Kombëtar tani” shpaloset në sheshin Duomo

Slogani “Vjosa Park Kombëtar tani” është shpalosur në sheshin Duomo, Itali nga aktivistë të kësaj kauze kaq të rëndësishme për vendin ton. Prej kohësh, Vjosa i është nënshtruar një fushate ndërkombëtare për të caktuar të gjithë gjatësinë e saj dhe mjedisin përreth si Park Kombëtar. Kjo do ta mbronte atë nga kompania “Shell”.Si lumi i fundit i egër në Evropë, fushata tërhoqi vëmendjen nga Leonardo di Caprio, Patagonia, Riverwatch, dhe madje edhe WeTransfer.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment