Tritan Kalo shpallet “Qytetar Nderi i Gjirokastrës


Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës i ka akorduar sot titullin Qytetar Nderi i Gjirokastrës ,mjekut Tritan Kalo për kontributin e tij në luftën anti Covid me anë të një ceremonie të organizuar tek Obelisku.Të pranishëm në ceremoni kanë qenë krerët e pushtetit vendor si dhe intelektualë e të afërm të mjekut.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment