Trump pretendon se Biden duhet të provojë se votat e tij ishin të ligjshme për t’u bërë president

Presidenti Trump të Premten pretendoi se Demokrati Joe Biden duhet të provojë se fitorja e tij në Pensilvani nuk ishte “mashtruar ose ilegalisht e marrë” për t’u bërë president.

“Biden mund të hyjë në Shtëpinë e Bardhë si President nëse ai mund të provojë se ’80, 000,000 votat ‘e tij qesharake nuk ishin marrë me mashtrim ose ilegalisht,” shkroi Trump të Premten. “Kur të shihni se çfarë ndodhi në Detroit, Atlanta, Filadelfia dhe Milwaukee, mashtrim masiv i votuesve, ai ka një problem të madh të pazgjidhshëm!”

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment