U dogjen nga zjarri me Asim Zenel, bashkia Gjirokaster i jep 500 mije leke familjes Haxhiaj

Ne mbledhjen e sotme te keshillit bashkiak te Gjirokastres eshte mar vendimi per dhenien e 500 mije leke te reja kompesim per familjen e çiftit Andrea dhe Tatjana Haxhiaj te cilet humben jeten duke u perpjekur te mbronin pronen e tyre nga zjarri masiv i 3 gushtit . Gjate keshillit bashkiak u propozua qe njerit prej djemve te çiftit qe aktualisht eshte ne shkolle te larte , ti jepet statusi i jetimit duke patur mundesin te finalizoje universitetin.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment