U dyshua për Koronavirus ,65 vjeçarja nga Memaliaj del negativ

Rezulton negativ nga koronavirusi COVID-19, 65 vjeçarja nga Memaliaj. Gruas iu morën analizat dhe iu dërguan dje në laboratorin e Tiranës dhe sot u konfirmua se ajo rezulton negativ.Der më tani Qarku i Gjirokastrës nuk ka asnjë të prekur me Covid-19.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment