Reagimi i banorit nga Suha : Rama nuk mendon për popullin, të çohemi vetëm qenve u vihet maskë!

Së fundmi kryeministri Edi Rama ka deklaruar se prej javës që vjen kudo në mjedis të hapur dhe të mbyllur njerëzit do t’iu duhet të mbajnë maska, në të kundërt do të gjobiten. Por jo të gjithë mund ta mbajnë maskën pasi ka persona që janë të sëmurë. Lidhur me këtë duke treguar një rast konkret një banor nga fshati Suhë i Qarkut Gjirokastër i është drejtuar @jugunews.net në rubrikën “Ti denoncon” . Ai ka thënë se së bashku me të vëllanë vuajnë nga disa sëmundje si astma etj, të cilat i pengojnë të mbajnë një maskë gjatë gjithë ditës. Vëllezërit merren me ndërtim ndërsa e shikojnë të pamundur mbajtjen e maskës dhe deklaratën e Ramës absurde , që nuk bënte dallim në kategorinë e personave që kanë probleme të tilla. Në fund ai ka bërë thirrje të guximshme për të gjithë njerëzit të mos i nënshtrohen ligjeve e vendimeve qesharake që kryeministri merr pa pyetur popullin dhe duke e nënvlerësuar atë.

Reagimi si mëposhtë:

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment