Vatra zjarri në Memaliaj dhe Gjirokastër

Një zjarr ka rënë në kodrat e fshatit Palokastër Bashkia Gjirokastër. Zjarri ka djegur kullotat në këtë zonë. Në vendngjarje shkuan dy mjete zjarrëfikëse të PMNZSH Gjirokastër për të bërë të mundur shuarjen e flakëve.

Një tjetër vatër zjarri është shënuar në fshatin Iliras dhe Amanikaj të Bashkisë së Memaliajt, i cili ka shkaktuar djegie e rreth 50 hektarëve. Zjarrfikësja është nisur drejt vendngjarjes.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment