Vendimi i BE: Nuk hapen negociatat me Shqipërinë. Dështim spektakolar i Edi Ramës

Shtetet anëtare të BE-së kanë kanë vendosur për mos-hapjen e negociatave me Shqipërinë, duke vulosur kështu një nga dështimet më spektakolare të qeverisë së drejtuar nga Edi Rama.

Për Shqipërinë theksohet se nevojitet më shumë progres me Reformën në Drejtësi, luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, ndërsa për Maqedoninë kërkohet progres në reformat kyçe, rezultate në luftën kundër korrupsionit, sikurse edhe ruajtja e thellimi i këtij momenti kyç të reformave aktuale.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment