VIDEO/Kullota përballë fshatit Hormovë në flakë

Flakët e zjarrit kanë përpirë faqen e kodrës përballë fshatit Hormovë në Tepelenë. Mendohet se zjarri ka qenë i qëllimshëm i vendosur nga barinj që kullosin bagëtinë në këtë pjesë ku ndahet kufiri administrativ mes Tepelenës dhe Gjirokastrës. Si pasojë e erës së fortë, flakët kanë prekur tre drurë frutorë si dhe një kullotë të konsiderueshme.

Në vendngjarje nuk kanë shkuar punonjësit e zjarrëfikësve të Tepelenës ndonëse janë lajmëruar përmes nr 128.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment