VIDEO/PMNZSH dhe Ujësjellësi, inspektojnë hidrantët e rinj në 18 Shtatori

PMNZSH dhe Ndërmarrja e Ujësjellës-Kanalizimeve në Gjirokastër, kanë kryer inspektim të hidranteve në zonën e 18 Shtatorit mesditën e sotme.

Inspektimi ndërmerret para sezonit të verës dhe për të kontrolluar gatishmërinë e tyre në rastet emergjente. Për kreun e PMNZSH Kujtim Bizhga, hidrantet në lagjen “18 Shtatori” nevojiten të ndyshohen në kulmet e rubinetave përcjellëse të ujit në masën e linjave të makinave zjarrëfikëse.

Firma që ndërtoi rrjetin e brendshëm të Ujësjellësit të ri të Gjirokastrës, nuk ka instaluar instrumentet e nevojshme ndërkohë që kjo lihet për detyrë për javët e ardhshme.

Zoti Bizhga ka kërkuar që në lagjet e sipërme hidrantet të jenë mbitokësorë pasi kështu janë më të përdorshëm dhe praktikë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment