Vizat amerikane, ambasada udhëzon shqiptarët ku caktohet takimi për intervistë

Ambasada amerikane ka nxjerrë një udhëzim për qytetarët shqiptarë që do të paraqiten për viza amerikane. Ambasada tregon:

“A e dini se duhet të vizitoni dy faqe të ndryshme interneti që të përgatiteni për intervistën tuaj për vizë? Tek e para https://ceac.state.gov/genniv/, ju plotësoni formularin DS-160 tuaj dhe tek e dyta  https://ais.usvisa-info.com/sq-al/niv, ju paguani tarifën dhe caktoni takimin tuaj.

Mos harroni t’i vizitoni të dyja faqet e internetit për të përfunduar procesin e aplikimit!” thuhet në vijim dhe i lihet hapësirë qytetarëve t’i kërkojnë sqarim në Fb, konsulles Anna.

Image

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment