Vlorë/ Infektohen sanitare, edukatore, avokatë, postë e studentë

Në Vlorë sot u konfirmuan 26 raste të reja me koronavirus, teksa infeksioni është përhapur me shpejtësi në disa institucione. Nga tamponët që janë bërë kanë rezultuar të infektuar në kopshte, spital, zyrë avokatie, postë, biznese, por edhe studentë e biznese.

Rastet sot në Vlorë:
4 sanitare dhe edukatore në kopsht
1 infermiere
1 laborante privat
1 zyrë avokatie
1 posta
7 pensionistë
6 biznese private
4 studentë

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment