Zagoria pa rruge, asnje investim prej vitesh

Fshati Zagori ne bashkine e Libohoves vuan mungesen e infrastruktures rrugore .Prej vitesh ne kete zone nuk eshte kryer asnje investim duke i penalizuar banoret ne levizjen e tyre . Problem eshte dhe per shoferet pasi rruga e amortizuar u demton automjetet duke u shkaktuar kosto te larta ne ekonomine e tyre.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment