Zëri i Amerikës në krah të artistëve, jep live protestën

Ndërsa disa prej medieve në Shqipëri kanë vendosur të mos transmetojnë protestën e artistëve që janë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, Zëri i Amerikës ka vendosur që të transmetojë live protestën tek Parlamenti.

‘Protesta e artistëve dhe qytetarëve para parlamentit kundër projekt-ligjit qe parashikon shembjen e Teatrit Kombëtar’, shkruan Zëri i Amerikës në faqen e Facebook.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment