Zgjidhet kryeprokurori i ri i Shqipërisë

Olsian Çela është zgjedhur Kryeprokurori i ri i Shqipërisë. Kuvendi miratoi me 101 vota pro dhe 2 kundër dhe 10 abstenim kandidaturën e tij për të qenë në krye të akuzës në Shqipëri.

Ndërkohë, Arta Marku mori 11 vota pro, 78 abstenim dhe 22 kundër.

Fatjona Memçaj mori 8 vota pro, 18 kundër dhe 87 vota abstenim.

Ccela ka marrë të gjitha votat e Grupit Parlamentar të PS-së si edhe një numër të konsiderueshëm votash nga opozita parlamentare. PS konfirmoi gjatë paradites së sotme se do të votonte në bllok Çelën në krye të akuzës.

Votimi

Olsian Çela – 101 vota pro, 2 kundër dhe 10 abstenim

Arta Marku – 11 vota pro, 78 abstenim dhe 22 kundër

Fatjona Memçaj – 8 vota pro, 18 kundër dhe 87 vota abstenim.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment