Zhvillohet kampionati i “Natural bodybuilding” ne Gjirokaster

Ne Gjirokaster eshte zhvilluar kampionati i katert kombetar natural bodybuilding . Nje nisme e simbolit te ketij sporti ne Gjirokaster Nikollaq Muço i cili ka trajnuar garues nga i gjithe vendi te grupmoshave te ndryshme. I zhvilluar ne tre kategori moshore nen 18 vjec, 18 vjec-21 vjeç dhe mbi 21 vjeç ku juria ka vleresuar me disa çmime garuesit. Ku fituesi i kompeticionit ishte Bashkim Thano. Ne kampionat ne kategorin bodybuilding fizik moren pjese 18 sportiste .
Per bodybuilderin e njohur Nikollaq Muço ky sport eshte teper i rendesishem dhe duhet te zhvillohet prandaj ka kerkuar me shume mbeshtetje nga bashkia e Gjirokastres .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment