Zjarr ne varrezat publike ne Gjirokaster

Varrezat publike në Gjirokastër janë përfshirë nga një vatër zjarri. Si shkak i temperaturave të larta të stinës dhe lënies ndezur të qirinjve nga të afërmit, vatrat e zjarrit gjatë verës në varrezat publike janë një problematikë e vazhdueshme. Ndërhyrja në kohë e shërbimit zjarrfikës për shuarjen e zjarrit shmangu dëmtimin nga flakët të kësaj pjese të varrezave publike në Gjirokastër. 

https://youtube.com/shorts/OpiIJKMU1_4?feature=share

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment