Zjarri masiv përfshin Ksamilin

Një zjarr i madh ka nisur në hyrje të Ksamilit, në kodrën përballë detit.

Në kodër ka shkurre dhe pemë të cilat ndihmojnë përhapjen e flakëve.

Zjarrfikësja në vendngjarje për të penguar përjapjen e zjarrit në banesa të cilat për momentin nuk janë afër. 

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment