18 KALLËZIME NË SPAK PËR TEATRIN KOMBËTAR

0
54

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit depoziton në SPAK paditë e 18-të kundër kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj, ndërsa kërkon sekuestro të projektit Bjarke Ingels dhe të fondit për nisjen e punimeve. Adriana Kalaja kërkon arrestimin e Veliajt ndërsa regjisori Robert Budina thotë se artistët janë gati të kontributojnë për ndërtimin e godinës së teatrit, sipas projektit të vjetër.

Shkruaj nje koment