200 predha nxirren nga lumi Bençe

0
187

Njësitë xhenjere të ushtrisë largojne mbi 200 predha në lumin e Bënçës Tepelenë
Predhat u zbuluan disa ditë me pare dhe menjëherë nê terren zbriti ekipi i xhenjerëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here