2020 është viti më vdekjeprurës në historinë e SHBA-ve, një viktimë në çdo 33 sekonda

2020 është viti më vdekjeprurës në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe kjo si pasojë e pandemisë Covid-19. Sipas të dhënave paraprake, Reuters raporton se SHBAdo t’i kapërcejë 3.2 milion vdekje në vitin 2020.
Nuk ka ndodhur më herët dhe që shifrat e viktimave të kalojnë tre milionë në vit.
SHBA-të po përballen me një valë të rëndë të koronavirusit. Java që lamë regjistroi bilancin më të rëndë të viktimave, 18 mijë persona humbën jetën, ose një në çdo 33 sekonda.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment