2022 ul veprat penale

0
131

Veprat penale kanë rënë me 4.8 perqind në vitin 2022, krahasuar me një vit më parë, tregojnë të dhënat e “Institutit të Statistikave” mbi statistikat e krimeve dhe drejtësisë penale. Shifrat tregojnë se janë regjistruar gjithsej 33,476 vepra penale gjatë vitit 2022. 

Shkruaj nje koment