21 MILIONË LINDJE NGA MOSHAT 13-19 VJEÇ. MJEKJA: ADOLESHENTET JANË MË TË PREDISPOZUARA NDAJ ABORTIT

0
76

Shtatzania ne adoleshence rrezikon jeten e vajzave dhe le pasoja per te ardhmen e tyre. Sipas statistikave te Organizates Boterore te Shendetesise ne nje vit shenohen 21 milione lindje kryesisht nga grupmosha 13-19 vjeç. Ky fenomen sigurisht që nuk ka lënë pa prekur edhe të rinjtë në Shqipëri. Mjekja gjinekologe Besjona Kodra spiegon se me kalimin e viteve rastet po shtohen gjithnje e më shumë.

Shkruaj nje koment