23 shqiptarë të arrestuar për përfshirje në trafik droge në Gjermani

0
194

Policia gjermane ka bërë bilancin e arrestimeve gjatë operacioneve antidrogë.

Pas fillimit të hetimit, oficerët ishin në gjendje të gjenin një pronë komerciale në zonën industriale Hasselt të Dyseldorfit si një e ashtuquajtur “qendër logjistike” dhe vend fjetje për “punonjësit”.

Gjatë kontrollit në maj, policia sekuestroi 110 kilogramë marijuanë dhe para të gatshme në vlerë prej 16 mijë eurosh. Aty u gjet dhe një 27-vjeçar shqiptar i cili më pas u arrestua

Shkruaj nje koment