40% E SHPENZIMEVE VETËM PËR QIRA. TË ARDHURAT E SHQIPTARËVE SHKOJNË PËR BUKË

0
115

Sipas EUROSTAT, shqiptarët shpenzojnë 40% të të ardhurave për qira dhe taksa, ndërsa pjesa tjetër shkon për ushqim dhe përmbushjen e nevojave bazë. Ekspertët e ekonomisë vërejnë se qytetarët nuk kanë mundësi të përballojnë inflacionin e lartë, ndërsa qeveria nuk ka asnjë strategji konkrete për t’i ndihmuar ata.

Shkruaj nje koment