Meta në Tepelenë, përurohet Qendra Ndërkombëtare Shkencore dhe Kërkimore për Vjosën.

Presidenti Ilir Meta ka qenë sot i pranishëm në Tepelenë. Në ceremoninë e organizuar kanë qenë të pranishëm profesorë , shkencëtarë e autoritete vendore, ku është përuruar Qendra Ndërkombëtare Shkencore dhe Kërkimore për Vjosën.

Ilir Meta :” Kënaqësi të mblidheshim sot në Tepelenë, së bashku me profesorë, shkencëtarë e autoritete vendore, për një ngjarje shumë pozitive, përurimin e Qendrës Ndërkombëtare Shkencore dhe Kërkimore për Vjosën.
E ardhmja e Vjosës nuk mund të jetë kurrsesi shkatërrimi i saj përmes ngritjes së hidrocentaleve, por vetëm shpallja si Park Kombëtar, që do të sillte impakt pozitiv e zhvillim të qëndrueshëm për zonën dhe komunitetin e mrekullueshëm të saj, për sot dhe gjeneratat e ardhshme.
Koha që qeveria të dëgjojë zërin e qytetarëve dhe të 776 shkencëtarëve nga e gjithë bota për mbrojtjen e kësaj pasurie natyrore kombëtare dhe ndërkombëtar
!”

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment