6050 palë këpucë dhuratë për fëmijët e punonjësve të Policisë së Shtetit

6050 palë këpucë janë shpërndarë për fëmijët e punonjësve të Policisë së Shtetit mesditën e sotme. Ka qenë prefekti i qarkut Gjirokastër Astrit Aliaj , ai që i ka dorëzuar zv.drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shteti Albert Dervishaj donacionin . Ky donacion është bërë për të shprehur mirënjohjen ndaj uniformave blu dhe punës së tyre sidomos gjatë kësaj periudhe të pandemis Covid-19.


https://youtu.be/9MpCZ3tES0k

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment