Gjirokastër/ Rrugët e dëmtuara nga punimet për ujësjellësin kërkojnë muaj për tu rregulluar

Drejtori i UKGJ Gentian Llongo në një prononcim ka folur për ujësjellësin e ri të Lazaratit por edhe atij të Gjirokastrës . Punimet që po bëhen prej muajsh , kanë shkaktuar probleme me rrugët kryesisht në zonat e sipërme të qytetit . Siç vetë Llongo citon , UKGJ ka kërkuar nga firma kontraktore që ka marrë përsipër rregullimin e rrugëve , ti përfundojë ato sa mëparë pasi dimri tashmë ka trokitur. Sipas tij si në Lazarat ashtu dhe në Gjirokastër punimet dhe kthimi në normalitet do të kërkoj disa muaj .
Qytetarët e Gjirokastrës janë ankuar shpesh për kanalet e thella, gjendjen e rëndë me të cilat po përballen prej muajsh pasi ua vështirsojnë lëvizjen me automjete por edhe me këmbë. E vetmja gjë që ju ka mbetur është të presin .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment