Gafa rilindase/ Rama citon Qemal Stafën me një shprehje të huazuar

Edi Rama ka publikuar në “Facebook” një shprehje që i përket poetit dhe filozofit gjerman Friedrich Schiller. Në vend të citonte Schiller-in, Rama ka vendosur në fund të fjalëve emrin e Qemal Stafës.
Rama duhet t’i jetë referuar një filmi të kohës së komunizmit ku Qemal Stafa përdor një citim nga vepra e famshme “Wilhelm Tel”, e Friedrich Schiller.
Shprehja e kudogjendur në rrjet, mban autorësinë e Schiller.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment