5,2 MLD LEKË PËR MIRËMBAJTJEN E RRUGËVE

0
9

5.2 miliardë lekë ka vënë në dispozicion Autoriteti Rrugor Shqiptar për mirëmbajtjen e disa akseve rrugore në tre rajonet kryesore në vend. Kryeson me vlerën më të lartë mirëmbajtja e akseve në Qendër dhe Juglindje të Shqipërisë, pasuar më tej nga akset kryesore të Jugut e më tej nga Verilindja.

Shkruaj nje koment