Biden i kërkon Serbisë njohjen e Kosovës

0
45

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden në një letër për presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç dërguar me rastin e Ditës së Shtetësisë së Serbisë, ka konfirmuar mbështetjen amerikane në integrimin evropian të Serbisë.

Biden në letrën e tij gjithashtu thekson edhe mbështetjen e SHBA-së për arritjen e një marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, e cila përqendrohet në njohjen reciproke, shkruajnë mediat.

Shkruaj nje koment