Vijon të jetë problematik segmenti Qafë Thanë-Doganë, ARRSH informon mbi gjendjen e rrugëve

ARRSH ka dhënë informacion zyrtar mbi gjendjen e rrugëve dhe akseve kryesore kombëtare vetëm një ditë pasi dëbora mbuloi të gjithë Shqipërinë.

Në njoftim thuhet se vijon të jetë problematik segmenti Qafë Thanë-Dogana për shkak të mjeteve që kanë bllokuar rrugë, ndërsa kalimi bëhet vetëm në një korsi.

Kushtëzuar nga reshjet dhe temperaturat e ulëta, ARRSH bën thirrje të lëvizet me goma dimërore ose zinxhirë në orët e paradites.

Njoftimi nga ARRSH:

Në rajonin Verior dhe Qendror reshjet kanë pushuar por në rajonin Jugor kanë vijuar deri në orët e para të mëngjesit 
RAJONI VERIOR
Qarkullohet me zinxhirë:
Kukës-Bushtricë, Bicaj-Bushtricë, Domaj-Daj Reç, Trebisht –Doganë, Ura e Cerenecit–Klenjë.
RAJONIO QENDROR
Qarkullohet me zinxhirë:
Lunik–Fushë Studë, Rrugët e Dajtit, Krujë-Sarisalltik, Elbasan-Gjinar,Gramsh-Kodovjat, Mollë-Grabovë,Kryqëzim Zëmblak-Goricë.
RAJONI JUGOR
Vazhdon të jetë problematike segmenti Qafë Thanë-Dogana Qafë Thanë për shkak të mjeteve që kanë bllokuar rrugën. Në usekët e rrugës kalimi është me një korsi. Vijon puna edhe brenda territorit të doganës edhe në tokën neutral për pastrimin dhe kthimin në normalitet.
Kushtëzuar nga reshjet dhe temperaturat e ulëta qarkullohet, me goma dimërore ose zinxhirë në orët e paradites.
Kontraktorët janë në terren për pastrimin e akseve dhe shpërndarjen e kripës.
Të gjithë drejtuesit e mjeteve të pajisen me goma dimri ose zinxhirë, të reduktojnë shpejtësinë, të respektojnë sinjalistikën rrugore dhe udhëzimet e Policisë Rrugore.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment