Hapet një pjesë e shkollave në vend/Gjirokastra zonë e kuqe, ja si do të vazhdojë mësimi

Pas një jave online, nxënësit e ciklit fillor dhe maturantët do të kthehen në bankat e shkollës. Ndërkohë nxënësit e klasave 6-11 do ta bëjnë mësimin të kombinuar.

Ndërkohë shkollat e mesme në Tiranë, Fier, Vlorë, Berat, Durrës, Gjirokastër, Lezhë, Lushnje, Pogradec dhe Kamëz, që cilësohen si zona me përhapje të lartë të koronavirusit do ta vazhdojnë mësimin online deri në vendimin e Komitetit Teknik që pritet këtë javë.

Shkollat u mbyllën me vendim të ministrisë së Arsimit për shkak të motit të ftohtë dhe temperaturave të ulëta.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment