Konfirmohet në detyrë gjyqtari i Përmetit, Dritan Hasani

0
267

Është konfirmuar në detyrë gjyqtari i Përmetit, Dritan Hasani. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit nuk gjeti probleme në kriterin e pasurisë. Sipas KPK-së,  gjyqtari kishte jetuar deri së fundmi në një garsoniere me qera.

Trupa gjykuese e përbërë nga Valbona Sanxhaktari, Genta Tafa dhe Lulzim Hamitaj Gjithashtu e vlerësuan pozitivisht në aspektin profesional dhe të figurës.

Hasani ka filluar punë si gjyqtar në vitin 2013.

Shkruaj nje koment