Major dhe Champ largohen nga Shtëpia e Bardhë

0
130

Joe dhe Jill Biden u detyruan të dërgojnë dy qentë e tyre përsëri në shtëpinë e tyre në Delaware pasi njëri prej tyre ishte përfshirë në sjellje agresive brenda Shtëpisë së Bardhë.

Majori , 3 vjeç që u birësua nga Biden në 2018 dyshohet se ka kafshuar një oficer sigurie, identiteti i të cilit nuk është zbuluar.

Shkruaj nje koment