Bejko: Gjirokastra e privilegjuar, tre kandidatët për deputet janë hartues të programit kombëtar të PD

0
112

I ftuar në emisionin “STOP” të gazetares Orjana Çenko në TV Channel-7 kandidati për deputet i PD në qarkun e Gjirokastrës z. Roland Bejko është pyetur mbi listat e partive dhe kandidatët e vendosur.

Për emrat e përzgjedhur në listën e PD z.Bejko theksoi se Gjirokastra është e privilegjuar sepse në listën e kandidatëve janë tre prej hartuesve te programit kombëtar të PD.


Bejko: ” Tritani, unë dhe Entela jemi hartues të programit të PD . Gjirokastra ka një privilegj të madh që në listën e kandidatëve të opozitës së bashkuar , të së djathtës ka tre personalitete që vlejnë. Unë mendoj që të merresh me hartimin e një programi të bën një kandidat kombëtar jo veç lokal.”

Shkruaj nje koment