Dozat e dyta te vaksines Pfizer mberrijne ne Gjirokaster

0
144

Pranë shtëpisë së të moshuarve në Gjirokastër kanë mbërritur dozat e dyta te vaksinës Pfizer.Arenc Brahimi, shef epideomolog është shprehur se ky proces ka përfunduar me sukses dhe asnjë prej të moshuarve nuk ka patur komplikacione apo efekte anësore.

Gjatë këtij procesi ajo që u vërejt ishte, fakti se 6 persona nuk e morrën këtë shërbim, pasi kanë rezultuar të prekur me kovid 19,të cilët janë pjesëtarë të stafit të shtëpisë së të moshuarve por edhe atij mjekësor.


https://youtu.be/noxyE56XcLE

Shkruaj nje koment