Mbeten ne fuqi masat anti Covid

Komiteti teknik i Ekspertëve u mblodh këtë të Mërkurë dhe vendosi të mos ndryshojë masat ekzistuese të marra për frenimin e përhapjes së koronavirusit.

Kështu, mbetet në fuqi kufizimi i lëvizjes nga ora 20:00-6:00. Gjatë kësaj periudhe, baret e restorantet po ashtu do jenë të mbyllura. Për lëvizje gjatë kësaj fashe kohore, nevojitet leje që merret përmes portalit e-Albania.

Shkollat e mesme që deri më tani kanë vijuar mësimin online, do të procedojnë ende në këtë mënyrë. Përjashtim bëjnë maturantët, të cilët do të lejohet të kthehen në shkolla, në mënyrë që të përgatiten sa më mirë për provimet që do të duhet të japin në përfundim të vitit shkollor.

Edhe universitetet do mbeten online.

Po ashtu, fluturimet me Britaninë e Madhe do mbeten të pezulluara.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment