57-Vjecari nga Kosova ka kërcënuar mëngjesin e sotëm dy doganierë në Morinë

0
52

09 may

Mëngjesin e sotëm është proceduar penalisht nga policia e Kukësit 57-
vjecari nga Kosova me iniciale S.D ,pasi ka kërcënyar me thikë dhe ka
kundërshtuar dy doganierë në pikën kufitare të Morinës .


Ndaj autorit me iniciale S.D rëndojnë akuzat “Kundërshtimi i punonjësit që
kryen një detyrë shtetërore ose një shërbim publik” dhe “Kanosja për shkak të
detyrës”.

Shkruaj nje koment