Ndërpritet numërimi në Gjirokastër

0
83

Procesi i numërimit në qytetin e Gjirokastrës, që ka vetëm një KZAZ është ndërprerë në orën 05:00 të mëngjesit dhe do të rinisë në 10:00 paradite. Komisionerët e tre palëve, PD, PS dhe LSI janë shprehur se janë të lodhur dhe për këtë arsye do të shkojnë të pushojnë për 5 orë për t’u rikthyer paradite.

Shkruaj nje koment